Máme otvorené Milí zákazníci, naša online čistiareň je tu stále pre vás. Naši kuriéri a zamestnanci čistiarní sú vybavení ochrannými pomôckami. Ďakujeme za Vašu priazeň.

Keď jedna je viac ako tri

19. 04. 2018 Alžběta Málková

Keď jedna je viac ako tri

Spýtať sa na sociálnych sieťach: „ Ako sa máš,“ je omnoho ľahšie ako pozdraviť niekoho na ulici. Dať pod fotku srdiečko je rýchlejšie ako zložiť kompliment z očí do očí. Napísať motivačný komentár je ľahšie ako nasadnúť do auta a pomôcť kamarátom vynášať nábytok do nového bytu.

Je to ešte priateľstvo?

Slovo priateľstvo dostalo s príchodom Facebooku trochu zavádzajúci význam. Virtuálne máme desiatky, možno stovky priateľov. Na Instagrame sledujeme životy ostatných od raňajok až po nočné návštevy fasfoodov. Vždy nás poteší srdiečko aj od úplne cudzieho človeka. Keď ale príde na lámanie chleba, v zozname volaných čísel sa nám opakujú tie isté dookola.

Rozlišujme kvantitu a kvalitu

Už v škole nás učili nezamieňať si slová kvantita a kvalita. Ich skutočnému významu sme vtedy nepriznávali takú váhu. Možno preto, že sme si pokladali otázky ako: Budeme toto ešte v realite bežného života potrebovať? Dokážeme ich od seba odlíšiť? Rovnaká neistota, ako pri postupe počítania kvadratickej rovnice.

Objaviť kamaráta...

A ako to tak v živote chodí, teória a prax nejdú vždy ruka v ruke. Môže chvíľku trvať, kým objavíme dokonalé tričko, na ktoré sa budeme môcť spoľahnúť v piatok na večierku alebo vo štvrtok na porade. Rovnako ako nájsť priateľov, ktorým môžeme povedať pravdu do očí, pretože nás nesúdia. A nie len to. Oni poznajú aj cez krátku správu na Messengeri, že ponuka na našu vysnenú prácu je tá tam.

... pre každú situáciu

Každý si prejde rôznymi životnými fázami. Nech už ide o štýl obliekania alebo medziľudské vzťahy. Niekto sa môže vydať cestou extrémov, iný zas štýlom, ktorý neurazí, ani nenadchne.

Moje srdcovky čo nikdy nesklamú

Osobne mám v botníku tenisky, s ktorými som prešla už veľa miest. A nikdy ma nesklamali! Stačí trocha starostlivosti pred každou novou sezónou. Na jeseň pravidelne vyťahujem čierny vlnený kabát. Rodičia mi ho kúpili už vtedy na tanečnú. Dodnes na neho počúvam komplimenty od priateľov alebo od pani v čistiarni. Potom je tu obľúbená košeľa po otcovi. Keď chcem urobiť dojem, vyžehlím ju a zastrčím do sukne. Neurobiť to, okoloidúci si pomyslí že som sa zabudla prezliecť z pyžama!

Je to jednoduché. Na začiatku alebo na konci dňa máme všetci svojich pár obľúbených kúskov v šatníku alebo čísel v telefónnom zozname. Taká zrýchlená voľba pre život.

Zdieľať

Rozvážame aj k vám?
Overte si adresu

Vaši adresu potrebujeme vedieť už teraz, aby sme vám mohli zobraziť iba ponuku týkajúcu sa vašej lokality.

Na tejto adrese čistíme

Pokračovať na ďalší sortiment

Vo Vašej lokalite bohužiaľ nečistíme žiadne produkty z tejto kategórie

Zadať inú adresu

Je nám ľúto, ale najčastejšie čistené na tejto adrese nečistíme, ale iný sortiment áno

Pokračovať na dostupný sortiment